Ekonomichef Stockholm

Vi söker en Ekonomichef med stort intresse för ekonomistyrning och analys som vill anta utmaningen att leda och utveckla ekonomifunktionen hos vårt snabbväxande bolag Stellar Equipment AB. Du rapporterar till VD och kommer att få stor möjlighet att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och bolagsutveckling.

I rollen som ekonomichef har du huvudansvar för redovisning, bokslut och rapportering. Du arbetar med budget, prognos, likviditetsplanering, analys samt verksamhetsuppföljning. Du utformar underlag för intern och extern rapportering i form av bokslut och nyckeltal samt ser till bolagets legala administration och struktur är I ordning.

Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som ekonomichef eller controller i medelstort bolag och som har potential och vilja att växa vidare i din yrkesroll. Du är välutbildad och har en bred erfarenhet som gör att du kan hantera detaljfrågor såväl som övergripande strategiska frågeställningar. Som person är du snabb, noggrann, analytisk, kommunikativ, har stor kapacitet och ett starkt driv. Du har erfarenhet av att förbereda material för nyemissioner, bankkrediter och är mästare på likviditetsplanering. Tidigare erfarenhet av internationell e-handel är ett krav. Du är en Excel-raket och har erfarenhet av affärssystem typ NAV och BI-system typ Qlik.

Tjänsten utgår från Stockholm men resor både inom och utom landet förekommer.

Skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev, senast den 15 Februari. Endast digitala ansökningar.

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.