Purchasing Controller

Nu har du chansen till en fantastisk roll hos oss på Stellar Equipment.

Vi söker en Purchasing Controller med stort intresse för analys och statistik som vill anta utmaningen att ansvara för inköpen hos vårt internationellt snabbväxande bolag Stellar Equipment AB.

Du rapporterar till vår CPO, har ett nära samarbete med vår säljavdelning och har stora möjlighet att bidra till och påverka bolagets fortsatta tillväxt och utveckling.

Som Purchasing Controller har du huvudansvar för alla produktinköp och produktkalkyler. Du arbetar med att analysera vår säljdata in i minsta detalj, och baserat på denna gör du prognoser och lägger order på kommande produkter i enlighet med våra framtida målsättningar. Du lägger in nya produkter i vårt affärssystem och håller vår produktdatabas uppdaterad.

Du är en hängiven skidåkare eller friluftsentusiast, passionerad Excel-användare, har hög kapacitet och en stor analytisk förmåga. Som person är du snabb, noggrann, analytisk, kommunikativ och har ett starkt driv. Du har dokumenterad erfarenhet av inköp och analys. Tidigare erfarenhet Microsoft Navision och internationell e-handel är klart meriterande.

Tjänsten utgår från Stockholm.

Skicka din ansökan bestående av CV samt personligt brev. Endast digitala ansökningar.

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.